Kom je net in een nieuwe woning die je wil gaan inrichten of is je huidige inrichting verjaard en wil je weer er verandering in brengen? In deze blog lees je een aantal tips voor het inrichten van je huis en laten we je zien dat een kleine aanpassing voor een grote verandering kan zorgen zodat je weer helemaal happy bent met de inrichting van je huis.  

Begin klein 

Veel mensen denken dat je je hele huis overhoop moet halen om een ander interieur te hebben en verandering door te brengen. Maar wist je dat dat soms helemaal niet nodig is? Soms kan een aanpassing in je huidige interieur er al voor zorgen dan je je weer helemaal thuis voelt. Begin bijvoorbeeld met het verplaatsen van je huidige inrichting. Dus de bank tegen een andere muur de eettafel een kwartslag draaien of juist meubels uit je huis halen. Je zult zien dat het al helemaal anders voelt zonder dat je hiervoor hebt moeten investeren.  

Kleur 

Mocht je interieur verplaatsen nou nog niet de verandering kunnen geven die je zou willen, dan kun je misschien overwegen om een andere kleuren in je huis aan te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een accentmuur met een opvallende kleur. Dit zorgt voor een heel ander gezicht in huis.  

Vloer 

De grootste investering maar wellicht wel de optie met de meeste verandering is om een andere vloer in je huis te leggen. Je zou bijvoorbeeld de keuken wandtegels een andere kleur kunnen geven. Hierdoor krijgt je keuken een hele andere look. En andere optie is om bijvoorbeeld unieke woonkamer vloertegels te plaatsen. Ook hierdoor krijgt je interieur een compleet andere look.